[det norske samlaget]


Dagens länktips: Det norske samlaget. Där kan du läsa på om det norska samlaget.

Det finns också resursbehov hos det norska samlaget, så ta chansen och sök redan idag!






[en norsk, en dansk och en umpa-lumpa]


Jag arbetar på projekt i København nu för tiden. Eller ja, sen igår och ett par veckor framåt. Jäkligt spännande, oförstående kollegor och en fantastisk lunchbuffé. Igår var jag, en norsk och två tokiga italienska kollegor ute och käka. Bellman fick inte följa med. Italienarna tog med oss till en restaurang som hette Skinnbyxan. Eller ja, en riktig brunpub med skogshuggarmat och ett klientel bestående enbart av alkoholister är en mer korrekt beskrivning.

Københavnkontoret ligger i en gammal chokladfabrik. Ibland hör vi sång ifrån källaren, men än så länge har vi inte hittat varken några Umpa-lumpas eller Willy Wonka. Däremot har jag idag fastställt, efter att ha kurerat en kollega, att högfärdshosta går att bota. Använd kaustiksoda. Lycka till!



[lösningsorienterad]


Min dvd-spelare vägrar spotta ut söndagens hyrdvd, Love Actually. Men jag har ringt och pratat med snubben på videobutiken och vi har kommit fram till en lösning. Så nu visas filmen hemma hos mig efter avtalad tid. Maridalsveien 11B i Oslo, en halv trappa upp. Augustsson står det på dörren.
Väl mött.



[i love irony as much as the next guy]


Åhh vad jag tycker om ironi. Det här tar nog priset idag tror jag.


På privataaffärer.se har de en artikel som informerar om att Statliga Riksgälden har bestlutat att stoppa handeln med svenska statsskuldsväxlar. I samma artikel har de en reklambanner i oranget FÖR samma Riksgäldspar. Den på privataaffärer som arbetar med reklamplacering på webben måste ju ha ett stort sinne för humor och en lika stor aptit för ironi.



[mitt liv som singel]


På första daten gick vi på bio, och det var trevligt.

På den andra daten åt vi middag och du kysste mig god natt.

Jag vill bara säga att jag nu verkligen ser fram emot den tredje daten, för på den tredje daten är det kutym att mannen för in en penis i kvinnans slida.



[august.blogg.se rasar]


E-type din jävla tönt!!!!!!

Ursäkta gott folk, men det här gör mig faktiskt helt absurt irriterad:

E-TYPE IDIOT

Jag borde kanske inte överreagera så mycket egentligen, men han är ju faktiskt en skam för hela svenska popkulturen. Sen när hamburgerkjedjan Max använder en av hans tragiska keyboard-beats i en reklam (som antagligen ger han royalty) så säger fanskapet följande:


E-Type: Jag förlöjligas



"– Det är så fräckt. Jag har varit alldeles paralyserad två, tre veckor. Varenda gång reklamen dyker upp i tv sitter jag och tittar på den utan att andas. Jag framstår som om jag rappar om salsasås på min största låt och förlöjligas så att folk på skolorna tycker att jag är en sellout."

Och vad säger vd'n på Max?
"– Vi undersöker givetvis var det har gått fel. Det enda jag vet är att vi har betalat dyra pengar för att använda låten."

"Folk på skolorna tycker jag är en sellout." Folk på skolorna??!! Vilka skolor?!!! Varför hänger du på skolor för? Och varför bryr du dig om vad skolbarna tycker? Och, framförallt, snälla Martin Eriksson 43 år gammal, du är en sellout, har alltid varit en sellout och kommer antagligen försöka göra pengar på din egen död.


Ps. Nu får vi se hur det här med FRA-lagen fungerar i praktiken. E-type kanske står hemma o väntar med baseballträ och hårprodukter när jag kommer hem.

[peter jihad]


Peter Jihde står det mycket om i media nu i och med hans deltagande i Idol-juryn eller programledare eller vad kopplingen nu var...  (orka titta på Idol). Det går att läsa om allt ifrån hans nya frisyr till hans åsikter om den nya juryn. (det kanske betyder att han inte sitter i den?)

That's beside the point egentligen, för det jag vill ha sagt är att jag varje gång jag ser Peter Jihde eller hör talas om Peter Jihde så tänker jag oavkortat på
Jihad. Peter Jihad.

Det tycker jag är lite kul....


Peter Jihad.

[alla som inte dansar...]







[nu ska Putin ut på tigerjakt]


Ryssland är väl ett underbart land? Fullt med propaganda och femårsplaner. Den senaste nyheten som kablas ut ur landet är den om Putin och den vilda sibiriskatigern. Personligen ger "nyheten" riktigt sköna Kim Jong il-vibbar.

Tydligen så var Putin på plats i ett naturreservat i Ussuri i östra Ryssland då en vildsint sibirisktiger helt sonika anfaller herr ex-presidenten och hans tv-team (som bara råkade vara på plats). Blixtsnabbt tar då den forna KGB-agenten upp sitt gevär och skjuter besten! Men lugn och ro nu kära djurrättsaktivist, självklart var ju super-Putins gevär laddat med en bedövningspil, så den majestätiska tigern blev ju bara sövd och kunde senare släppas tillbaka ut i naturen.

Är det bara jag som tycker det luktar PR-kupp?



hits