[inplanerad spontanitet och konstnärsfylla]


Jag parkhängde, grilla, gick på konstutställningsfest och hånglade igår. Vi gick till en uteservering för att ta en öl efter park hänget. Väl där möttes vi av en helt galen fest. Två uteställen som ligger precis brevid varandra i ett skönt gammalt industriområde hade båda välfyllda och riktigt bra uteserveringar. Mellan de gamla industrilokalerna hade de ställt ut en massa stolar och fåtöljer och ute ovanför där man sitter hänger en stor kristallkrona. Ståltrapporna ledde upp till rum med konstutställningar och en vindsvåning där de hade en ordentlig fest som inte stängde förrän folk gick hem. Det blev vid strax efter tre för min del. Vi hade träffat ett par tjejer i parken som följde med oss och den ena och jag utbytte kyssar och telefonnummer.

Det bästa med kvällar som dessa är det oförberedda och spontana. Nu var det onsdag kväll som blev torsdag natt och då tycker jag det är rättfärdigat att kalla det för spontant. En fredag eller lördag kan enligt mig också vara spontan. Men som en gammal kompis till mig sa en gång "Men du kan ju inte säga att det blev en så härlig och spontan kväll och fylla igår när du går ut varje fredag." Ligger i och för sig nån sanning i det kanske.

Nu ska jag steka falukorv naken och sjunga lettlländska barnvisor. Eller skulle jag till Majorstuen för att träffa kompisar för sushi och drinkar? Nått av ett var det.




Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits