[preussiska hallonshots]


I helgen kanske någon av er ska testa tjusningen med att ha en egen klättervägg i vardagsrummet eller njutningen av att sitta under köksfläkten och dricka svart kaffe och röka cigg och lyssna på Led Zeppelin? Jag ska hem till Norrköping och under en strikt preussiskt schemalagd helg hinna träffa både familj och vänner och spendera tid i huset vid havet och på nattklubbars dansgolv. För efter 22 hallonshots kan ju vem som helst dansa breakdance.





Kommentarer:
Postat av: LSM

Norrpan! Ska du gå på Otten!? Eller Palace kanske? Gudske finns inte kvar längre va? Dricka latte på fiket vid Skvallertorget eller hänga på den där suspekta klubben vid den där bron inte så långt därifrån.

Nej, du måste dricka folköl och äta glass på en filt i Folkparken och få golf-frisbees i huvudet.

Postat av: [a u g u s t]

Kära LSM, vad har du för koppling till gamla Norrpan egentligen? Så mycket info om härliga gamla ställen. Tyvärr är Gudske no more, men Hugo's är stället där vi hänger och slänger på småtimmarna istället. Otten och Palace, över min döda kropp.

Folköl och frisbee golf är en annan norrköpingiansk klassiker.

2008-04-21 @ 12:07:08
URL: http://august.blogg.se
Postat av: LSM

Hahaha, jag tänkte att hallonshotsen kanske borgade för Palace och Otten. Var ligger Hugos? Åh, jag glömde ju Världens Bar! Sommarkvällar på uteserveringen i backen!

Jag bodde där i nio månader ungefär, 04-05.

2008-04-21 @ 16:00:08
URL: http://www.lovesexmoney.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits