[s o c i a l t - s k e n b a k i s]


Vakna så klart skenbakis idag trots en skön hemmakväll med mat, film, glass och lite whisky. Kroppen är inställd på att må lite dåligt lördagmorgnar. Men det gick fort över. Var väldigt skönt att inte vara ute och slira. Men om sanningen ska fram så var grundtanken en lugn kväll men ändå en liten tur ut genom dörren för att se lite folk och ta ett glas vin. Men med 5 cm snöblandat regn beslutade vi oss för att inte trotsa vädergudarna utan att stanna inne. Något som jag verkligen inte ångrar idag.

Älskar bara Oslo mer och mer. Idag har vi haft en skön dag med upptäcktsfärd och turistande i vår egna stad. Vi hittade en jävligt schysst LP- och bokaffär där vi köpte Bob Dylan, Rolling Stones och Leonard Cohen LP's och en Led Zeppelin planch som ska få pryda mitt rum. Sen gled vi ner mot Moderna Museet och stannad på ett riktigt trevligt café och käka grymt god lasagne. Sen tog vi en tur på Museet och fick oss dagens, eller kanske veckans konstdos. Mycket schysst, men en del konst är fan bara konstig. En tavla gjord av bara strumpbyxor kallad Hagen till exempel. What the Fuck?! jaja... jag är kanske inte konstnärlig nog för att förstå.

Ikväll blir det middag med rödvin innan fest hos Markus. Sen lutar det åt att gå till Spasi Bar där en Sibirisk DJ kommer spela rysk techno. Kan bli intressant.

image99


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits