[p r o v d o c k a]

 

Nu sitter jag och carpar lite på QBA bar och café. Jag har nämligen inte internet hemma än så då får man gå ut och smygsocialisera. Dock sitter jag gömd bakom lap-topen, en stor kopp te och med musik i lurarna. Och i lurarna spelas inte mindre än helgens soundtrack:


 

 

Tidigare har jag varit lite skraj, eller kanske rättare sagt fobiskt totalvägrat att sitta ute så här ensam. Men jag gillart (på östgötska) numera. Har även precis spenderat 30 minuter med att ockupera en provhytt på en butik här på Løkka. Resultatet efter den halvtimmans klädbyten blev en wipping floyd tisha och en skjorta. Jag tror att killen och den mycket söta tjejen i butiken (ring eller maila mig om du läser detta) tror att jag är någon slags provdocka. Är nog inte ett enda plagg kvar i butiken som de inte tyckte jag skulle testa, inkluderat två tjej t-shirtar som kunde ses som unisex. Tart som en komplimang mer än en aggresiv försäljningstrategi. Det som faktiskt fick mig att köpa t-shirten var att den var någon limited edition under namnet "They all went to heaven at the age of 27". Ganska underfynidigt tyckte jag som nyligen blivit 27 och alltid sagt att jag kommer dö ung. Kanske jag kommer ansluta till den digra skaran Janis Joplin, Jimmy Hendrix, Kurt Cobain och alla de andra slagna hjältarna som gick bort som tjugosjuåringar?


Och FYI: snart väntar hemgång med sömn på schemat (blev inte så mycket i natt), sen middag och därefter återkomma hit till QBA för en förfest med sikte på klubben Sunkissed på Fabrikken som slutdestination.


Over and out.


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits